Dátum: 25.11.2013
Vložil: Tom
Titulok: LAMB
Dobry den, mozem sa spytat v akych intervaloch mate/nemate jahnacie maso? Lebo stale ked pridem s chutou na jahnacinu, tak mi je oznamene ze bohuzial ho nemate - a ked sa mi to stane 3x za sebou v priebehu 2 mesiacov tak to asi dobru reklamu nerobi :/
Dátum: 26.11.2013
Vložil: admin
Dobry den, dakujem za podnet, ale nie je to tak ako si myslite - dobra/ zla reklama... V regione vychodneho Slovenska je extremne malo dodavatelov jahnacieho masa kvality, ktoru pozadujeme. Vacsinou nam ponukaju jahnacinu, ktora je de facto maso z dospelej ovce, a tomuto sa snazime vyhnut, preto aj za cenu, ze jahnacina nebude prave na jedalnicku, taketo maso neobjednavame. Zial, nie je to iba kratkodoba zalezitost, ale budeme sa snazit orientovat aj na ine trhy aby sme dopyt uspokojili.
Dátum: 03.10.2013
Vložil: absinth
na zaciatok: kvitujem navrat denneho menu a jeho donasky :)
chcem sa opytat ci nechcete zaviest nejaku stupnicu pikantnosti? indicke restauracie co som navstivil aj v zahranici to mali zavedene a ked clovek chodi castejsie vie rovno povedat cislo (stupen) a vie co dostane. napriklad my si u vas pytame stale "velmi pikantne" a vzdy dostaneme inu pikantnost :)) nevadi to az tak ale ked ma clovek naozaj rad pikantne trosku ho sklame ked to nepali ako ma...ak som priamo u vas tak si doobjednam napriklad sambal omacku (ktoru by ste tiez mohli tiez zaviest aj do menu - lebo stale sa musi obsluha pytat majitela co to je :) ), ale ak to je donaska tak si nijak nepomozem.
mozno to vyzera ze som narocny ale chuti mi u vas a rad ku vam chodim a takto by to bolo este lepsie :)
Dátum: 02.10.2013
Vložil: marketa
konecne aj vegetarianska kuchyna! vynikajuce jedlo! rada ta chodievam. aj vkusne urobeny interier. hudba prijemna.
Dátum: 13.09.2013
ja len kontrolna otazka, ci mate v plane vratit (ak ano ta kedy?) obedove menu aj na nevegetarianske jedla (jedno jedlo denne ako v minulosti). Majitel mi hovoril ze tie vegetarianske skusate len cez prazdniny aky ohlas bude mat vegetarianska kuchyna a prazdniny uz skoncili :)
vdaka vopred za odpoved.
Dátum: 14.09.2013
Dobry den, dakujem za otazku.
Pre velky uspech zatial ponechavame bufetovy styl vegetarianskeho menu. Casom mozno pridame aj masove varianty za priplatok, ale zatial je to iba v stadiu uvazovania. Kazdopadne, vsetky zmeny budu uvedene na nasej stranke.Pekny den!
Dátum: 15.07.2013
Vložil: Gabika
Mám záujem o donášku 2-3 porcií z denného menu, ale neviem sa dopátrať k aktuálnej ponuke. Ď.
Dátum: 16.07.2013
Momentalne mame v ponuke bufetovy styl - vegetarianske menu, meni sa kazdy den. Aby sme milovnikom indickej kuchyne umoznili ochutnat co najviac roznych jedal, rozhodli sme sa pre koncept "Jedz kolko vladzes", aby ste mohli ochutnat co najviac variacii. Tento koncept, ako aj nazov naznacuje, primarne nepocita s donaskou, ale kedze mame zakaznikov, ktori z roznych pricin preferuju obed v praci ci doma, vieme sa prisposobit. Odporucam Vam v dany den nam zavolat a vybrat si z konkretnej ponuky - samozrejme by som rada upozornila, ze na donasku sa nevztahuje slogan "jedz kolko vladzes" z pochopitelnych pricin:)
Dátum: 22.07.2013
na donasku sa teda aktualne da objednat len vegetarianske jedlo? Alebo mate aj nejake ne-veget. cez obed v menu? Ak nemate platia potom na donasku "normalnych" jedal ceny ktore su uveden tu na stranke + donaska? Priznam sa ze vegetarianske nie je moj styl a tak ma zuajima ci je mozne si cezo bedo bjdnat niektore z jedal za aku sumu. A planujete neskor zaviest naspat obedove menu? Viac otazok tak snad aj odpovedi bude viac :) Vdaka
Dátum: 23.07.2013
Ano, ako obedove menu je momentalne k dispozicii iba vegetarianska volba. Pocas obeda rovnako ako v priebehu celeho dna, si je mozne objednat cokolvek z jedalneho listka za cenu v nom uvedenu. Cena za donasku je 1.50 EUR. To, ci neskor zavedieme aj nevegetrianske obedove menu bude zavisiet od zaujmu, zatial sme tento novy styl zaviedli skusobne.