Dátum: 09.12.2012
Vložil: Monika
Dobry den, neplanujete donasku?
Dátum: 11.12.2012
Vložil: admin
Dobry den, donaska uz funguje.
Dátum: 30.11.2012
Vložil: Kajo
..nie len k servisu. skutocny zazitok z novej chute. pridem znova. cena piva zaskocila, mozno nejaka vychodna alternativa ? chyba miesto na kabaty. inak sa tesim na dalsiu navstevu.
Dátum: 30.11.2012
Vložil: Katka
Skvele, skvele, skvele :) uzasna chut jedal, voni, prijemna atmosfera, profi personal, nemam co vytknut, naozaj perfektna restika a pevne verim, ze nam z kosic neodide, ten chutovy zazitok stoji za tie peniaze :)
Dátum: 20.11.2012
Vložil: Kosice
Caute, restika je super, nam straaasne chutilo, obsluha velmi mila, spokojnost nadovsetko, hudbu by som zmenila, vecer mozno aktualne hindi songs. Inac skvele, drzim palce!
Dátum: 01.11.2012
Vložil: eia
Titulok: menu
chcem sa len opýtať do koľkej sa podáva denné menu?
Dátum: 17.10.2012
Vložil: Ami
Titulok: N.1
Restauracia je vynikajuuuuuuca :) naozaj skvele jedlo, hudba a celkova atmosfera na cele s personalom, ktory naozaj dokaze poradit a odporucit. Tesim sa, ze v KE je nieco nove, india mi chybala naozaj, z UK som na nu zvyknuta a teraz si ju mozem s priatelmi naplno vychutnat aj u nas doma. Dakujeme. Ak mozem odporucat, tak to butter chicken je fantasticke :)
Dátum: 25.09.2012
Vložil: svetlana
Som nesmierne stastna , ze mame v Kosiciach konecke chut uzasnych indickych jedal..v passage stale vypukne nebicko v papulke.Uzasny servis,uzasne jedla,uzasna atmoša.Dakujeme.