UPOZORNENIE: admin si vyhradzuje právo odstrániť nevhodné príspevky. Užívatelia môžu svoje podnety posielať aj na manager@passage2india.sk

Dátum: 27.06.2013

Vložil: Dávid

Titulok: ňom ňom

Prišiel som videl som a odvtedy nemôžem zabudnúť a stále sa mi zbiehajú slinky :(

—————

Dátum: 07.05.2013

Vložil: Mat

Titulok: Font

Hrozny font ste tu dali, strasne tazko sa to cita

—————

Dátum: 12.05.2013

Vložil: Dan

Titulok: Re:Font

Mne sa číta uplne dobre . :)

—————

Dátum: 23.04.2013

Vložil: Maroš

Titulok: Konečne dobrá reštika aj v Košiciach

Keď som žil v Anglicku chodieval som väčšinou do indických reštaurácií, kde varili výborne.
Bol som neraz vo Vašej reštaurácií a musím povedať, že varíte tak ako vo vynikajúcich indických reštauráciách v Londýne. A ten Onion Bhaji....

—————

Dátum: 27.04.2013

Vložil: šTEFAN HALÁSZ, BOROVICOVÝ HAJ

Titulok: ČATNÍ

rAD BY SO, OCHUTNAL VASE CATNI

—————

Dátum: 23.02.2013

Vložil: L+T

Titulok: Dakujeme

ze sme si konecne aj v Kosiciach mohli dat vyborne indicke jedlo! Ochutnali sme tri rozne a vsetky nas velmi milo prekvapili. Palec hore aj za milu obsluhu.
Jedine, co mi trosku vadi, je nepohodlne sedenie v zadnej miestnosti, sedaky su trosku privysoke k vyske stolov a vyssi ludia sa musia hrbit.
Inak ale velmi chvalime a urcite prideme aj nabuduce.

—————

Dátum: 21.02.2013

Vložil: Marek

Titulok: Celiakia

Dobry vecer, chcel by som sa spytat cim zahustujete omacky nakolko mam celiakiu chcel by som sa vyhnut tazkostiam. Pripadne ktore jedlo by ste mi odporucali kde nie je pouzita ziadna obilnina obsahujuca lepok.
Dakujem

—————

Dátum: 22.02.2013

Vložil: admin

Titulok: Re:Celiakia

Dobry den. Vo Vasom pripade neodporucam ziadne predjedlo, kedze obsahuju alergen lepok a z hlavnych jedal sa vyhnite Chicken 65, a Maharaja Butter Prawn. Ostatne nie su zahustovane a neobsahuju lepok. Ako prilohu odporucam ktorykolvek druh ryze, pokial si chcete dopriat aj dezert, vhodne su pre Vas iba ovocne varianty.
Pred tym ako si objednate, urcite nezabudnite upozornit personal na Vasu alergiu. Prajem dobru chut!

—————

Dátum: 14.02.2013

Vložil: natalia

Titulok: rezervácia

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je nutná rezervácia vopred. Pánujem prísť v sobotu na večeru a nebola by som rada ak by bolo obsadené :)
Ďakujem

—————

Dátum: 14.02.2013

Vložil: admin

Titulok: Re:rezervácia

Dobry den,
zial nevieme predpokladat, ci v case, kedy planujete prist budu volne stoly alebo nie. Je lepsie si miesto zarezervovat, zvlast ak planujete prist ako vacsia skupina ludi. Samozrejme, kedykolvek je mozne rezervaciu zrusit..

—————