UPOZORNENIE: admin si vyhradzuje právo odstrániť nevhodné príspevky. Užívatelia môžu svoje podnety posielať aj na manager@passage2india.sk

Dátum: 11.09.2012

Vložil: Guest

Titulok: india

Vitam takuto kuchynu v kosiciach ale je to trosku drahe nezda sa vam ???

—————

Dátum: 19.09.2012

Vložil: absinth

Titulok: Re:india

je to veru dost drahe. na pravidelne navstevy to nie je, max obedove menu :) co by sme mohli cakat na kovacskej vsak? na druhu stranu ale chuti super akurat mi chyba trochu viac pikantnosti - dnes ani ta sambal omacka nebola skoro vobec pikantna. mozno by ste mohli poradit co si nabuduce pytat aby to fakt palilo :)

—————

Dátum: 20.09.2012

Vložil: admin

Titulok: Re:Re:india

Treba brat do uvahy, ze obedove menu pripravujeme pre sirsiu skalu "chutovych buniek", preto nemoze byt prilis pikantne. Ak hladate prave to, cim je indicka kuchyna preslavena, odporucam menu à la carte, a taktiez upozornit personal, ze si ziadate autenticku (nie europsku) davku korenia.

Co sa tyka cien, myslim, ze nepoviem nic nove, ze z cim vacsej dialky sa suroviny dovazaju, tym su drahsie, preto sa s cenami nadol naozaj uz neda hybat. Odporucam porovnat si ceny napr. s Bratislavou a indickymi restauraciami v tejto lokalite a dostanete obraz o tom, ze u nas su ceny velmi priatelske.
Prajem vsetkym pekny den a prosim aj o vyjadrenia k servisu.

—————

Dátum: 13.11.2012

Vložil: absinth

Titulok: Re:Re:Re:india

s pikantnostou v obedovom menu samozrejme suhlasim preto treba brat ohlad na vsetkych. Omacky by ale mohli byt viac pikantne ale uz viem ze si treba pytat autenticku davku korenia :)

neviem co myslite pod pojmom servis ale v tomto obdobi chyba hlavne vesiak kde by sa dali zavesit bundy, aspon vzadu pri kuchyni kedze stolicky nemaju operadla :)

—————

Dátum: 11.09.2012

Vložil: JANY

Titulok: :-)

CHYBA MI V JEDALNOM LISTKU PAPADAM ... A NAAN BREAD PLNENY SYROM MASOM A PODOBNE A TAKTIEZ AJ OMACKY DRESINGY AKO SU MANGO CHUTNEY A PODOBNE ...

—————

Dátum: 12.09.2012

Vložil: admin

Titulok: Re::-)

Dobry den, pre Vasu informaciu ponukame aj papadoms, mango chutney, matovu omacku atd, taktiez 3 druhy naan-u: obycajny, syrovy a cesnakovy.... Vzdy na zaklade dohody vyjdeme v ustrety ak je poziadavka.

—————

Dátum: 26.06.2012

Vložil: Erik Schmidt

Titulok: Vynikajuca zmena!

Chcem sa podakovat Kumeshovi za vynikajuci gastronomicky zazitok a aj Palimu zato ze rozsirili ponuku jedla obedoveho menu! Vidime sa dnes aj zajtra! :)

—————

Dátum: 25.06.2012

Vložil: Martin

Titulok: Pochvala

Som rád, že v Košiciach pribudla ďalšia reštaurácia s kvalitným etnickým jedlom. Zatiaľ som bolo stále vynikajúce. Držím palce, aby ste si udržali kvalitu. Kvalitné jedlo je základ dobrej reštaurácie.

—————

Dátum: 07.06.2012

Vložil: Zuzana

Titulok: zazitok

Jednoznacne,najlepsia restauracia v Kosiciach! Vynimocna kuchyna,vyborny personal a nenapodobitelna atmosfera

—————